Luxusní cuketa- TOPALUC

Recepty, Minutky

Suroviny

1 větší cuketa
1 větší cibule
3 nožičky párku (pro vegetariány sojové párky)
100 g parmazánu
ajvar
trocha oleje
sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.

  2. Přidáme na kostičky nakrájený párek a cuketu, nakrájenou na kostičky přibližně 1,5 x1,5 x1,5 cm. Osolíme a kdo chce, přidá trošku grilovacího koření. Cuketu smažíme do poloměkka - cuketa musí být mírně křupavá, ale ne moc.

  3. Přidáme 3 vrchovaté lžíce ajvaru a zamícháme. Cuketa dostane červeno-oranžovou barvu.

  4. Nastrouháme parmazán, zamícháme ho, rychle se rozpustí a můžeme servírovat. Lze jíst samotné, s chlebem nebo jakoukoli jinou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!