Lososový karbanátek

Recepty, Ryby

Suroviny

150 g lososa
1/2 rohlíku
malinkatý stroužek česneku
sůl
pepř
provensálské koření
1 bílek
3 lžíce mléka
pažitka
petrželka
jarní cibulka
lžička másla

Postup přípravy receptu

  1. Lososa si očistíme, ať není s kůží. Nakrájíme ho na malé kostičky.

  2. Nakrájíme rohlík na kostičky a necháme v misce se 3 lžícemi mléka, aby rohlíky povolily.

  3. Nakrájíme si pažitku, petrželku a cibulku. Vyšleháme si jeden bílek do sněhu.

  4. Vše smícháme dohromady, přidáme sůl, pepř, provensálské koření a česnek.

  5. Vytvoříme si dvě stejné placičky a osmahneme na lžíci másla z každé strany 2-3 minutky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!