Letní guláš

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

180 g vepřové kýty
10 g oleje
40 g cibule
1 lžička mleté papriky
sůl
10 g hladké mouky
100 g pórku
100 g kedlubny
50 g rajčat

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, na rozpáleném oleji zpěníme cibuli. K cibuli přidáme mletou papriku, pokrájené maso, zalijeme trochou vody a dusíme.

  2. Když je maso téměř měkké, tak v trošce vody rozmícháme mouku a přilijeme k masu. Necháme provářet cca 10 minut.

  3. Pak přidáme pórek nakrájený na kolečka, kedlubnu na nudličky, osolíme a tak ještě cca 10 minut vaříme, aby zelenina změkla, ale nebyla rozvařená.

  4. Ke konci varu přidáme rajčata nakrájená na kousky. Podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!