Lehce pikantní celerové hranolky

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

velký celer cca 800 g
1 lžíce tatarské omáčky
1 lžíce majonézy
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1/2 lžičky pálivé papriky (podle chuti)
pepř
hrubozrnná sůl

Postup přípravy receptu

  1. Celer očistíme a nakrájíme na cca 1 cm plátky a ty nakrájíme na hranolky. Smícháme tatarku, majonézu, obě papriky, pepř a česnek. Hranolky pořádně směsí obalíme a vsypeme na plech s pečícím papírem.

  2. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C do zlatova. Před dopečením můžeme zvýšit na 220 °C. Hotové posypeme solí a podáváme s oblíbeným dipem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!