Lečo z Bezděkova

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

500 g rajčat
500 g paprik
300 g gothaje
6 vajec
sůl
pepř
piri-piri (koření)
olej

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme salám na kostičky, na špetku oleje necháme chvíli opéct, z paprik vydlabeme vnitřek a nakrájíme také na kostičky. Přidáme k salámu, necháme změknout a nakonec přidáme nakrájíme rajčata. Do hrnce k salámu, paprikám a rajčatům přidáme koření (sůl, pepř a piri-piri).

  2. V hrnci dusíme asi 15 minut, až se vyvaří voda ze zeleniny. Rozšleháme v hrnku vejce, přidáme do hrnce se zeleninou a necháme ztuhnout.

  3. Podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!