Lahůdkové hovězí s bramboráčky

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

hovězí maso (já dala roštěnku)
žampiony
salám junior
cibule
worchester
houbové koření
sůl
sladká paprika
trojúhelníček měkkého sýra
Bramboráčky:
brambory
česnek
kmín
majoránka
vejce
trochu mléka
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na půlkolečka, poté přidáme hovězí maso nakrájené na menší kostky a necháme zatáhnout.

  2. Přidáme mletou sladkou papriku, lehce promícháme, aby nám nezhořkla a podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené žampiony a salám junior nastrouhaný nadrobno, okořeníme vše worchestrem, houbovým kořením a samozřejmě solí - vše dle chuti. Na konec necháme rozpustit tavený sýr.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!