Kůzlečí maso s Hermelínem

Recepty, Jiné maso

Suroviny

500 g kůzlečího masa
1 Hermelín s paprikovým kořením
1 cibule
1 lžíce mleté papriky
4 snítky oregana + lístečky na posypání
1 lžíce másla
2 lžíce oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maslo a olej rozohrejeme na panvici a orestujeme na nich nadrobno nakrájanú cibuľu.

  2. Pridáme na kocky nakrájané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne. Vložíme vetvičky oregana, zasypeme paprikou a premiešame. Podlejeme horúcou vodou, osolíme a dusíme domäkka.

  3. K mäkkému mäsu pridáme na malé kocky nakrájaný Hermelín a za stáleho miešania necháme rozpustiť.

  4. Podávame podľa chuti, s knedľou, cestovinami, ryžou...Povrch jedla na tanieri posypeme ešte lístočkami oregana.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!