Kuskus s mletým masem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

100 g kuskusu
200 g mletého masa (směs hovězí+vepřové)
podle chuti hrášek
kukuřice (může být steril i mražené)
kousek kapie
menší cibule
česnek podle chuti
sůl
pepř
grilovací koření nebo Gyros (směs koření, které běžně používáte Já přidala ještě trošku)
chilli
olej (trošku, vypeče se z masa)
vodu nebo vývar na kuskus

Postup přípravy receptu

  1. Na cibuli orestujeme cibuli, česnek a přidáme mleté maso a všechno koření, krátce opečeme - necháme maso zatáhnout. Přidáme kukuřici, hrášek a drobně krájenou kapii a vše společně dodusíme, aby bylo maso pořádně udělané.

  2. Kuskus připravíme podle návodu výrobce. Já ho radši nechám nabobtnat ve vývaru, třeba i z masoxu.

  3. Nakonec kuskus pořádně promícháme s masovou směsí a podle potřeby dokořeníme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!