Kuřecí živáňská

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kus kuřecího prsa
cca 300 g drůbežích jater
1 pikantní klobása (dala jsem budapešťskou)
2 kusy kuřecích párků
1 cibule
5 stroužků česneku
1 červená kapie
1 zelená paprika
grilovací koření
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience pokrájíme na menší kousky a naložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením, přiměřeně osolíme, opepříme, zalijeme malým množstvím vody, promícháme.

  2. Přikryjeme alobalem a dáme péct na 45 minut do trouby na 190°C. Pak odkryjeme a pečeme ještě odkryté cca 15 minut na barvu. Podáváme s bramborem, nebo chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!