Kuřecí prsa s řapíkovým celerem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g kuřecích prsou
1 cibule
2 PL oleje
sůl
celerová nať
pažitka
petrželka
kopr
bazalka
2 dl vývaru
1 PL másla
200 g řapíkového celeru
citrónová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli.

  2. Přidáme na širší nudličky nakrájené kuřecí maso a po osolení vmícháme nasekané bylinky.

  3. Osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka.

  4. Přidáme máslo, na silnější plátky nakrájený celer, který jsme předem zbavili tenké průhledné blány, zakápneme citrónovou šťávou a krátce podusíme.

  5. Podáváme s bramborami dušenými na másle nebo hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!