Kuřecí medailonky s liškovou omáčkou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecích prsíček
plechovka lišek 290 g
500 ml mléka
1 zakysaná smetana
50 g slaniny -(nakrájené na kostičky)
pomerančový pepř
1/4 lžičky kari
1/4 lžičky kurkumy
sůl
trochu oleje

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka nakrájíme zešikma na medailonky, osolíme, posypeme pomerančovým pepřem.

  2. Opečeme na pánvi z obou stran.

  3. Ve výpečku osmažíme lišky, zalijeme mlékem, přidáme kari, kurkumu a osolíme. Necháme chviličku povařit a přidáme zakysanou smetanu, necháme prohřát.

  4. Slaninku si zvlášť opečeme na pánvi a podáváme na talíři, společně s masem a omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!