Kuřecí maso se zeleninou a jablkem pro nejmenší

Recepty, Pro děti

Suroviny

80 g kuřecího masa (telecího, králičího)
50 g porku
100 g mrkve
2 lžíce ovesných vloček (nebo malý brambor)
půlka jablka (oloupaného)
lžíce kvalitního oleje
kojenecká voda

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu a maso nakrájíme na kousky a dáme vařit spolu s ovesnými vločkami a lžící oleje do kojenecké vody.

  2. Vaříme cca 20 minut, tři minuty před koncem přidáme jablko nakrájené na drobné kousky.

  3. Po zchladnutí rozmixujeme ponorným mixerem.

  4. V chladničce vydrží v uzavřené nádobě dva dny, zamrazený v jednoporcových miskách až tři měsíce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!