Kuřecí kapsa Čorizo v Hrašce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kuřecí prso
1/2 klobásy Čorizo
2 plátky uzeného sýra
1 plátek šunky Prosciutto
1 vajíčko
Hraška na obalení
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčko rozkrojíme, abychom získali větší plát. Pod něj, i na prso si dáme fólii a prsíčko naklepeme. Vrchní folii odstraníme.

  2. Klobásu nastrouháme, nebo nadrobno nakrájíme, sýr nakrájíme na kostičky, šunku taktéž nakrájíme na kostičky.

  3. Na 1 lžičce oleje osmažíme nastrouhanou klobásu, šunku, přidáme vajíčko a necháme srazit.

  4. Nakonec přidáme uzený sýr a směs necháme vychladit. Nemusíme solit, klobása i sýr jsou dost slané.

  5. Vychlazenou směs dáme na plát masa a pomocí fólie přehneme, malinko přitlačíme. kapsu zvrchu mírně posolíme.

  6. Na talířek nasypeme trochu obalovací směsi Hrašky a kapsu obalíme. Asi 50g Hrašky rozmícháme v necelé 1 dcl vody a do této směsi ponoříme kapsu.

  7. Smažíme na mírném plameni dorůžova z obou stran.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!