Kuřecí játra na cibulce

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

500 g kuřecích jater
2 středně velké cibule
špetka soli, pepře a kari
2 PL kečupu a plnotučné hořčice
1-2 PL sojové omáčky
2 PL sádla
trošku mouky s vodou na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí játra důkladně očistíme, propláchneme ve studené vodě a necháme důkladně okapat. Mezitím oloupeme a na půlkolečka nakrájíme cibuli.

  2. Na pánvi rozpustíme sádlo, na kterém osmahneme játra a cibuli. Okořeníme, přidáme sojovou omáčku a necháme 5 minut dusit. Mužeme podlít vodou a zahustit moukou rozmíchanou ve vodě, nebo necháme ve vlastní šťávě.

  3. Podáváme s hranolkami


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!