Kuřecí játra na cibulce
Recepty, Pro začátečníkySuroviny
- 500 g kuřecích jater
- 2 středně velké cibule
- špetka soli, pepře a kari
- 2 PL kečupu a plnotučné hořčice
- 1-2 PL sojové omáčky
- 2 PL sádla
- trošku mouky s vodou na zahuštění
Postup Kuřecí játra na cibulce
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí játra důkladně očistíme, propláchneme ve studené vodě a necháme důkladně okapat. Mezitím oloupeme a na půlkolečka nakrájíme cibuli.
Na pánvi rozpustíme sádlo, na kterém osmahneme játra a cibuli. Okořeníme, přidáme sojovou omáčku a necháme 5 minut dusit. Mužeme podlít vodou a zahustit moukou rozmíchanou ve vodě, nebo necháme ve vlastní šťávě.
Podáváme s hranolkami