Kuřecí játra na cibulce a červené kapii

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kg kuřecích jater
sádlo
1 červená paprika
2 cibule
sůl
pepř
chilli koření
brambory
kmín
rukola
kukuřice
jarní cibulka
ředkvička
pomeranč
citron
šalotka

Postup přípravy receptu

  1. Játra umyjeme, nakrájíme. Cibuli a kapii taky nakrájíme. Rozpálíme pánev, dáme sádlo, přidáme cibuli a kapii a játra. Dělejte to opravdu na sádle a jenom chvíli, asi tak 5 minut.

  2. Játra by se neměla dělat dlouho, popepříme, trochu chilli, na konec osolíme. Brambory uvařte a potom je na chvíli dejte do grilu. Sálat jenom polijete šťávou z citronu a pomeranče. Přidejte trochu tatarky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!