Krůtí s brambory z pekáče

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1/2 kg krůtí kýty bez kůže
6 brambor
1 cibule
1 bílá paprika
4 cherry rajčátka
1 šlehačka
sůl
pepř
grilovací koření
voda

Postup přípravy receptu

  1. Maso umyjeme, osušíme, vetřeme do něj koření a necháme do druhého dne v lednici odležet.

  2. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, papriky na čtverečky a rajčátka necháme v celku.

  3. Do pekáče vrstvíme postupně cibuli, maso, brambory, papriky a rajčátka, pak opět maso a nakonec brambory.

  4. Nakonec zalijeme šlehačkou a pečeme do změknutí masa a zabarvení brambor. Tekutina by měla být odpečená.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!