Krůtí řízky s překvapením

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

Krůtí maso
tvarůžky(tolik kusů,kolik děláme řízků)
sůl
pepř
strouhanka
vejce
hladká mouka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso (může být i jiné) si nařežeme na malinko silnější plátky, do kterých uděláme z boku kapsičku.

  2. Naklepeme je a do kapsičky dáme po jednou tvarůžku a upevníme jehlou, aby nám tvarůžek nevytekl.

  3. Takto připravený řízek osolíme a opepříme, obalíme v trojobalu jako klasické řízky(já obalila 2x, abych spotřebovala vejce) a usmažíme.

  4. Řízky smažíme chvíli přikryté poklicí, aby se tvarůžek pěkně rozpustil. Jako příloha je dobrá bramborová kaše, nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!