Krůtí prsa v jogurtové marinádě

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 plátky krůtího masa
500 g bílý jogurt
1/2 lžičky kajenského pepře
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky kari koření
1 lžíce olivového oleje
hrst medvědího česneku

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si marinádu - jogurt smícháme se solí, pepřem a kari kořením. Nakonec přidáme olej a jemně nasekaný medvědí česnek. V marinádě naložíme přes noc krůtí prsa.

  2. Poté prudce orestujeme naložené plátky masa na pánvi, aby se maso zatáhlo a takto opečené maso dáme na zapékací talíř.

  3. Zbytek marinády natřeme navrch masa a dáme zapéct do trouby na 1/2 až 3/4 hodiny, podle tloušťky masa.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!