Krůtí plátky s hráškovými lusky

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 krůtí plátky
350 g mladých hráškových lusků
několik lístků šalvěje
plátek másla
olej
sůl
cherry rajčátka
Marináda:
2 lžíce oleje
1 lžíce sójové omáčky
pepř
4 stroužky česneku
1 lžička mleté papriky

Postup přípravy receptu

  1. Všetky suroviny na marinádu premiešame. Plátky mäsa dáme do marinády na 1-2 hodiny.

  2. Potom na panvici rozpálime olej a plátky z oboch strán opekáme po cca 5-6 minútach z každej strany (podľa hrúbky mäsa). Plátky vyberiem a udržiavame v teple.

  3. K výpeku pridáme maslo a hráškové strúčiky. Pridáme nasekané lístky šalvie, osolíme a za miešania opekáme asi 5 minút.

  4. Plátky mäsa podávame so strúčikmi a paradajočkami. Prílohu zvolíme podľa chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!