Krůtí maso na saturejce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g krůtích prsou
2 lžíce Saturejky (sušené)
3 rajčata
500 g brokolice
300 g sterilizovaných žampiónů
1 cibule (velká)
sůl
mletý bílý pepř
kuličky barevného pepře
olivový olej
Solamyl

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa osušíme, nakrájíme na kousky a vložíme do mísy. Osolíme, opepříme, zasypeme Saturejkou, kuličkovým pepřem a promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso opečeme doměkka. Ke konci opékání posypeme 1 lžící Solamylu, přidáme rajčata, nakrájená na měsíčky, cibuli na kolečka, žampióny na plátky a brokolici na malé růžičky. Promícháme a prohřejeme. Ještě můžeme dochutit solí nebo Saturejkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!