Krůtí kousky s kapií a rajčaty

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

300 g krůtích prsou
sůl
mletý pepř
2 lžíce slunečnicového oleje
1 žlutá kapie
2 menší rajčata
100 ml vody
1 lžička sójové omáčky
1 lžička worčestrové omáčky
1 lžička kečupu
1 lžička škrobu
sůl
1 lžička plnotučné hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Očistíme kapii, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kousky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme.

  2. Vyndáme z pánve a na výpeku opečeme kapii. Přidáme nakrájená rajčata, promícháme a zalijeme směsí z vody, sójové a worcestrové omáčky, kečupu, hořčice, škrobu a soli.

  3. Vše krátce povaříme do požadované hustoty. Podáváme s hranolky, nebo americkými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!