Krtkova kapsa

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

60-70 dkg libovějšího bůčku
1 větší syrový brambor
10 dkg ementálu
1/2 rohlíku
1/2 červené kapie
1 menší cibule
1 stroužek česneku
5 dkg mletého masa z bůčku
2 PL hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.

  2. Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.

  3. Umístíme do malého pekáčku (nebo kastrólku) tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla, můžeme dokola utemovat syrovými bramborami a máme hned i přílohu).

  4. Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy