Krkovičkův ohnivec

Recepty, Pomazánky

Suroviny

200 g vepřové plece
150 g gothaje
1 lžíce oleje
1 střední cibule
4 stroužky utřeného česneku
1 sterilovaná okurka
1 lžíce sladké papriky
3 ředkve
jarní cibulka
kousek kapie
1 lžíce rajského protlaku
2 lžíce majonézy
5 feferonek
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zesklovatíme na jemno nakrájenou cibulku, česnek a dáme restovat jemně mleté vepřové maso do hotova.

  2. Zaprášíme sladkou paprikou, na maso přidáme na tenké proužky nakrájený gothaj, rajský protlak, fefe, nakrájenou kapii na kostičky, sůl, pepř a chvilku podusíme.

  3. Do vychladlé směsi přidáme zbylé ingredience, zamícháme a necháme chvilku odležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!