Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 plátky vepřové krkovičky
- 4 tenké plátky anglické slaniny
- 4 lžíce dijonské hořčice
- 1 velká cibule
- 3 stroužky česneku
- 150 g pivního sýra
- sůl
- olej
Postup Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa naklepeme, osolíme, vydatně potřeme hořčicí a poklademe slaninou.
Cibuli nakrájíme najemno a 15-20 minut ji restujeme na oleji dohněda. Přidáme česnek, nakrájený na tenké třísky a necháme jen rozvonět.
K restované cibulce přidáme malé kostičky sýra, promícháme a směs navrstvíme na maso.
Zabalíme do závitků, upevníme párátky a opékáme na rozpáleném oleji ze všech stran doměkka (asi 15 minut).