Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky
4 tenké plátky anglické slaniny
4 lžíce dijonské hořčice
1 velká cibule
3 stroužky česneku
150 g pivního sýra
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, vydatně potřeme hořčicí a poklademe slaninou.

  2. Cibuli nakrájíme najemno a 15-20 minut ji restujeme na oleji dohněda. Přidáme česnek, nakrájený na tenké třísky a necháme jen rozvonět.

  3. K restované cibulce přidáme malé kostičky sýra, promícháme a směs navrstvíme na maso.

  4. Zabalíme do závitků, upevníme párátky a opékáme na rozpáleném oleji ze všech stran doměkka (asi 15 minut).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!