Krkovička na bylinkách

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

plátky krkovice s kostí
olivový olej
tymián
šalvěj
koriandr
sůl
česnek
bílé víno

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a naklepeme.

  2. Trošku osolíme a dáme do misky. Přidáme olivový olej, šalvěj, tymián, koriandr a dáme do lednice na dvě hodiny odležet.

  3. Rozpálíme pánvičku s olivovým olejem. Přidáme maso a zprudka z každé strany asi 2 minuty smažíme.

  4. Pánvičku s masem a víkem dáme do trouby a podlijeme bílým vínem.

  5. Pečeme při 200 stupních asi 25 minut. Oloupaný a na plátky nakrájený česnek přidáme k masu a pečeme ještě 10 minut bez víka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!