Krkovice plněná králičími játry

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g krkovice
3 králičí játra
3 cibule
500 ml vývaru
3 stroužky česneku
koření Tatranská směs
pepř
sůl
chilli omáčka
sádlo (olej)
hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici si nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, potřeme utřeným česnekem, posypeme kořením tatranská směs, osolíme, opepříme a necháme na sebe poskládané v uzavřené dóze do druhého dne v lednici.

  2. Cibule si očistíme a nakrájíme na jemno.

  3. Řízky potřeme chilli omáčkou, poklademe játry, játra potřeme omáčkou a maso přehneme a párátky zafixujeme.

  4. Maso obalíme v mouce.

  5. Cibule zpěníme na sádle, přidáme maso, opečeme z obou stran, podlejeme vývarem a dusíme na mírném ohni pod poklicí do měka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!