Králík po kanadsku

Recepty, Jiné maso

Suroviny

1 králík
3 stroužky rozmačkaného česneku
1/2 sklenice ostrého kečupu
sůl,
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worcestrové omáčky
4 cibule
1/2 lžičky chilli
1/4 lžíce pepře
2 skleničky Moravanky i s nálevem
3 sterilované okurky
kmín dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Rozporcovaného králíka dobře omyjeme, z obou stran řádně osolíme a okmínujeme.

  2. Přippravené suroviny dobře promícháme a vzniklou směs drobet nalijeme na dno pekáče, poklademe maso a zbytkem směsi dobře zalijeme králíčí maso. Přikryjeme druhým pekáčem.

  3. Necháme marinovat do druhého dne.

  4. Druhý den trochu podlijeme a upečeme. Podáváme s bramborem, nebo s hranolkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!