Králičí tarhoňoto s červenou řepou - pro nejmenší

Recepty, Pro děti

Suroviny

2 PL uvařeného králičího masa (z nožky, hřbetu, žeber)
1 malá červená řepa
2 PL tarhoni
0,5 cm pórku
1 KL olivového oleje
špetka solčanky

Postup přípravy receptu

  1. Pokud nemáme uvařené králičí maso, uvaříme ho zvlášť. Poté ho obereme z kostí a nakrájíme na kousky.

  2. Pórek nakrájíme nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme doměkka. Oloupeme a nakrájíme na kousky.

  3. V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a na mírném stupni jemně orestujeme pórek. Přidáme tarhoňu a chvilku ji opékáme (1-2 minuty), neustále mícháme. Podlijeme trochou vody a dusíme, než je tarhoňa hotová.

  4. Přidáme králičí maso, červenou řepu a špetku solčanky. Promícháme a necháme společně prohřát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!