Krabí salát II.

Recepty, Saláty

Suroviny

500 g krabích tyčinek
200 g celeru
100 g kompotovaného ananasu
bílý pepř
sůl
1 majonéza (250 ml)
vegeta
kolečka pórku
kapii
cherry rajčátka
plátek šunky

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaný celer nastrouháme na hrubém struhadle. Na pánvi jej povaříme s trochou vody a vegety doměkka.

  2. Přebytečnou vodu slijeme a celer necháme vychladnout.

  3. Rozmrazené krabí tyčinky nakrájíme, dáme do mísy, přidáme vychladlý celer, na kousky nakrájený ananas, majonézu, sůl, pepř a smícháme. Případně dochutíme.

  4. Hotový salát necháme v lednici cca 2 hod. vychládnout. Před konzumací salát nazdobíme zeleninou a šunkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!