Knedlíčková polévka

Recepty, Polévky

Suroviny

50 dkg hovězího masa (na polévku)
sůl
majoránka
pepř mletý
jíška (instatní)
vegeta
Knedlíčky:
50 dkg kuřecích jater
1 vejce
strouhanka (dle potřeby)
5 dkg másla
sůl
pepř
majoránka
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme maso, je lepší v papinově hrnci.

  2. Měkké maso nakrájíme na drobno, vývar dolijeme vodou, ochutíme vegetou, přidáme maso a dáme vařit.

  3. Knedlíčky: játra umeleme na jemno, do misky dáme strouhanku, přidáme umletá játra a ostatní věci.

  4. Smícháme a pak rukou uděláme malé kuličky (knedlíčky), přidáme do vroucí polévky a ochutíme vegetou a na závěr přidáme malé množství světlé instantní jíšky a majoránku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!