Kmínový obyčejný chléb z domácí pekárny

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

400 g hladké mouky
240 ml vlažné vody
2 lžičky cukru krystal
1 lžička soli
kmínu
slunečnicová semínka
dýnová semínka
piniová semínka
15 g droždí

Postup přípravy receptu

  1. První pečení v nové domácí pekárně. Recept mám z časopisu pro ženy.

  2. Pekárnu jsem vybavila hnětacími háky.

  3. Do pekárny jsem si prosila mouku, udělala důlek.

  4. Do důlku jsem vlila vodu, do ní jsem přidala cukr a rozdrobila droždí.

  5. Do jednoho rohu jsem dala semínka a do druhého rohu jsem dala sůl.

  6. Takto připravenou směs jsem zapla v domácí pekárně z Lidlu na program Normální - 2:58, množství 750 g a nastavila jsem si stupeň zhnědnutí střední.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!