Katův šleh z E-kuchařky
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Vepřové kotlety 6 ks
- cibule větší
- kapie 1 sklenička
- 1 feferonka
- kyselé okurky 2 střední
- 1 lžíce solamylu
- sůl
- pepř
- 1 lžíce kečupu
Postup Katův šleh z E-kuchařky
Postup přípravy receptu
-
Opět vaříme bez tuku! Na dno hrnce dáme trochu vody, když vzkypí, přidáme na tenké proužky nakrájené maso, orestujeme, osolíme, opepříme, dáme pokrájenou feferonu. Podusíme asi 10 minut.
Kyselou okurku nastrouháme na hrubo, kapii bez vody posekáme na menší kousky, cibuli na půlměsíce. Přihodíme k masu a ještě asi 5 minut dusíme. Přilijeme kečup se zamíchaným solamylem. Podávám s hranolkami.