Katův šleh z E-kuchařky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Vepřové kotlety 6 ks
cibule větší
kapie 1 sklenička
1 feferonka
kyselé okurky 2 střední
1 lžíce solamylu
sůl
pepř
1 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu

  1. Opět vaříme bez tuku! Na dno hrnce dáme trochu vody, když vzkypí, přidáme na tenké proužky nakrájené maso, orestujeme, osolíme, opepříme, dáme pokrájenou feferonu. Podusíme asi 10 minut.

  2. Kyselou okurku nastrouháme na hrubo, kapii bez vody posekáme na menší kousky, cibuli na půlměsíce. Přihodíme k masu a ještě asi 5 minut dusíme. Přilijeme kečup se zamíchaným solamylem. Podávám s hranolkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!