Kančí/vepřové maso se zeleninou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

kančí/vepřová kýta
2 mrkve
2 papriky (červená, žlutá)
2 rajčata
kečup
1 cibule
olej
máslo
grilovací koření
sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. V papiňáku na oleji osmahneme cibulku a zaprášíme jí vegetou. Přihodíme na nudličky nakrájené maso a okořeníme. Necháme minutku, aby se maso zatáhlo, podlijeme minimem vody a papiňák zavřeme. Dusíme do změknutí.

  2. Nakrájíme všechnu zeleninu na nudličky, na másle osmahneme a trochu podusíme. Rajčata dáme trochu později, než mrkev a papriku, protože by se úplně rozvařila. Mírně osolíme a opepříme. Po změknutí přidáme asi 4 PL kvalitního kečupu.

  3. Hotové maso už jen smícháme se zeleninovou směsí a 2 minuty ještě společně prohřejeme, aby se nám propojily chutě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!