Kančí/vepřové maso se zeleninou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- kančí/vepřová kýta
- 2 mrkve
- 2 papriky (červená, žlutá)
- 2 rajčata
- kečup
- 1 cibule
- olej
- máslo
- grilovací koření
- sladká paprika
Postup Kančí/vepřové maso se zeleninou
Postup přípravy receptu
-
V papiňáku na oleji osmahneme cibulku a zaprášíme jí vegetou. Přihodíme na nudličky nakrájené maso a okořeníme. Necháme minutku, aby se maso zatáhlo, podlijeme minimem vody a papiňák zavřeme. Dusíme do změknutí.
Nakrájíme všechnu zeleninu na nudličky, na másle osmahneme a trochu podusíme. Rajčata dáme trochu později, než mrkev a papriku, protože by se úplně rozvařila. Mírně osolíme a opepříme. Po změknutí přidáme asi 4 PL kvalitního kečupu.
Hotové maso už jen smícháme se zeleninovou směsí a 2 minuty ještě společně prohřejeme, aby se nám propojily chutě.