Kadlíkův kapřík na zelenině

Recepty, Ryby

Suroviny

1 menší kapr
zelenina: (podle chuti)
mrkev
hrášek (kukuřice, cibule, cuketa, pórek, petržel atd.)
sůl
česnek
kmín
mletá paprika
oříšek másla

Postup přípravy receptu

  1. Na plech jsem položil kapříka, trošku potřeného česnekem se solí, pokmínovaného.

  2. Obsypal ho veškerou zeleninou, kterou jsem našel, včetně půl sáčku mražené polévkové.

  3. Podlil jsem dvouma deckama vody, přihodil oříšek másla.

  4. Po deseti minutách v troubě jsem celé zasypal cuketou nakrájenou na nudličky, posolil.

  5. Opět vložil do trouby, a vzpomněl jsem si asi za půl hodiny.

  6. Bylo to akorát, zbaštili jsme to bez příloh, pokud se teda za přílohu nepovažuje bílé víno...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!