Jogurtový krém na dorty

Recepty, Moučníky

Suroviny

0,5 l rostlinné šlehačky (značka Holé)
500 g bílého jogurtu (já používám Hollandia)
panáka vody (ledové)
3 lžíce moučkového cukru
Na krém:
marcipán
čokoláda
(fondán na něm roztéká !!!)

Postup přípravy receptu

  1. Vychlazenou šlehačku s cukrem a vodou řádně vyšleháme do tuha - bude tužší než obyčejná šlehačka a poté zašleháme jogurt a je hotovo.

  2. Krém v pohodě můžete i zdobit a vydrží stále stejný.

  3. Pokud šlehačka zbude, lze ji našlehanou uchovávat i v mrazáku.

  4. Ještě přidávám, mám vyzkoušeno i s jogurtem čokoládovým nebo ovocným, je to též vynikající.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!