Jezevec na zelenině

Recepty, Jiné maso

Suroviny

Kořenová zelenina
cibule
česnek
sůl
cukr
olej
jezevčí maso
špek
koření na divočinu

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a na plátky česnek.

  2. Vše dusíme na závěr dáme 4 kostky cukru. Směs dáme na pekáč a na to položíme jezevčí maso prošpikované špekem, osolené a posypané kořením na divočinu.

  3. Uzavřeme druhým pekáčem a v troubě dusíme při 150°C cca 2 hodinky, pak pekáč otevřeme a pečeme ještě hodinku, můžeme i hodinu a půl (záleží na velikosti).

  4. Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelí... BOHUŽEL NEMÁM FOTO NA TALÍŘKU, BYLO NÁS TADY HODNĚ A FOTIT JSEM NESTÍHALA


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!