Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem

Recepty, Jiné maso

Suroviny

6 ks Jehněčí kotlety T-bone steak
čerstvý(nebo mražené)špenát
1 stroužek česneku
brambory
olivový olej
čerstvý(sušený)timián
rozmarýn
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Steaky omyjeme, vložíme do mísy spolu s olivovým olejem, rozmarýnem solí, pepřem a necháme cca hodinu marinovat.

  2. Mezi tím si dáme vařit na kolečka nakrájené brambory.

  3. Až budou brambory uvařené, scedíme je a orestujem na pánvi spolu s tymiánem a olivovým olejem dozlatova. Špenát spaříme vařící vodou a scedíme.

  4. Česnek nakrájíme na drobno(můžeme i prolisovat) a na másle krátce osmahnem, ať pustí vůni, přidáme špenát a krátce orestujem. T-bone děláme dohněda zprudka po obou stranách.

  5. Podáváme na špenátu kladený T-bone..


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!