Jehněčí na čínskem zelí

Recepty, Jiné maso

Suroviny

300 g jehněčího masa
300 g čínskeho zelí (ne pekingské)
300 g skleněných nudlí
1 cibule
2 stroužky česneku
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu (Zalejeme vriacou vodou a po 5 min scedíme). Mäso narežeme na rezance a na horúcom oleji opražíme z každej strany. Potom mäso vyberieme.

  2. Na výpeku za stáleho miešania krátko orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky narezaný cesnak, len kým cibuľa nezosklovatie. Pridáme narezanú čínsku kapustu a krátko, len do zavädnutia, orestujeme.

  3. Vložíme mäso a cestoviny, osolíme a premiešame. Ihneď podávame.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!