Jednoduchá křidélka

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kg kuřecích křidélek
10 lžic strouhanky
1 špetka soli
10 lžiček Tandoori masala (lze i méně - dle chuti každého)

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí křidélka očistíme od nečistot, omyjeme a zbavíme špiček (kdo chce, může nechat).

  2. Do igelitového sáčku nasypeme všechny přísady a sáčkem zatřepeme.

  3. Do takto připraveného sáčku vkládáme jednotlivá křidélka, já dělám i 5 najednou, protřepu - křidélka se pěkně obalí kořeněnou směsí a takto obalená křídla naskládám na plech. Já používám pečící papír.

  4. Vložíme do vyhřáté trouby na cca 180-200 st a pečeme si 30 minut.

  5. Poté křidélka otočíme a dopékáme do požadované barvy, už asi 10-15 minutek.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!