Japonský teriyaki kuřecí burger
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 housky
- 2 kuřecí prsa
- 100 g rajčat
- 100 g okurek
- listy ledového salátu
- 4 plátky sýru Čedar
- 1 lžíce Pearl River Bridge - japonské sojové omáčky
- 2 lžíce Teriyaki omáčky
- sůl
Postup Japonský teriyaki kuřecí burger
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsa opláchněte pod tekoucí vodou, osušte papírovou utěrkou a osolte. Nechte marinovat v japonské sojové omáčce a teriyaki omáčce cca 1 hodinu.
Prsa potom pečte v troubě na středním stupni cca 12 minut.
Mezitím rozkrojte housky, rozpusťte máslo na pánvi a obě housky opečte do zlatova.
Připravte nakrájená rajčata a okurky na plátky a listy ledového salátu. Jakmile máte upečená kuřecí prsa, vkládejte je do housky s vrstvou nakrájené zeleniny a sýru.