Japonský teriyaki kuřecí burger

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 housky
2 kuřecí prsa
100 g rajčat
100 g okurek
listy ledového salátu
4 plátky sýru Čedar
1 lžíce Pearl River Bridge - japonské sojové omáčky
2 lžíce Teriyaki omáčky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa opláchněte pod tekoucí vodou, osušte papírovou utěrkou a osolte. Nechte marinovat v japonské sojové omáčce a teriyaki omáčce cca 1 hodinu.

  2. Prsa potom pečte v troubě na středním stupni cca 12 minut.

  3. Mezitím rozkrojte housky, rozpusťte máslo na pánvi a obě housky opečte do zlatova.

  4. Připravte nakrájená rajčata a okurky na plátky a listy ledového salátu. Jakmile máte upečená kuřecí prsa, vkládejte je do housky s vrstvou nakrájené zeleniny a sýru.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!