Japanka

Recepty, Mleté maso

Suroviny

1 kg libového mletého masa (mix)
sůl
vegeta
zázvor
pepř
sojová omáčka
1 cibule
1 červená paprika
6 žampionu
1 lžička solamylu
rýžový papír
1 dcl piva
Na salát:
papriky
rajčata
cibule
petržel
okurka (kdo co má rád, worchester, sojová omáčka - přidá se do sladkokyselého nálevu)

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa.

  2. Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný.

  3. Z masa tvoříme válečky, které zabalíme do rýžového papíru a pomalu smažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy