Jáhlová kaše s ovocem

Recepty, Sladká jídla

Suroviny

60 g jáhel
250 ml sojového mléka (může být ale i kravské, kokosové, rýžové)
špetka mořské soli
1 lžíce třtinového cukru (dala jsem lžíci medu)
1 lžíce másla
mandarinky
jahody (maliny - ovoce podle chuti)
1 lžíce zakysané smetany
hoblinky čokolády (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Jáhly si důkladně propereme pod horkou vodou a dáme je vařit do osoleného mléka. Přidáme cukr nebo med a vaříme do kašovité hustoty. Podle potřeby můžeme dolít mlékem.

  2. Horkou kaši dáme na talíř, přidáme kousek másla, ozdobíme ovocem, kupkou zakysané smetany, popřípadě hoblinkami čokolády


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!