Indická kuřecí pánev
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 60 dkg kuřecích prsíček
- 15 dkg šunky
- 1 cibule
- 250 ml smetany
- 2 jablka
- 1 konzerva ananasu
- 1 lžíce kari koření
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce solamylu
- 1 mango
- skořice
- olej
- sůl
Postup Indická kuřecí pánev
Postup přípravy receptu
-
Maso na nudličky smícháme se sójovkou a solamylem a necháme v chladu asi 20 minut odležet.
Šunku na kostičky, cibuli najemno, jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo, ananas nakrájíme na kostičky, mango oloupeme, vyndáme pecku a nakrájíme na kostičky.
Na wok pánvi rozpálíme olej, vložíme cibulku a opečeme, přidáme naložené maso a opečeme ze všech stran.
Přidáme šunku, jablka, ananas, mango, karí, ochutíme skořicí a solí. Dusíme do měkka, přidáme smetanu, provaříme a podáváme s rýží.