Hrníčkové rizoto

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 hrnky rýže
1 hrnek (na kostky) nakrájené uzeniny
1 hrnek nakrájené cibule
1 hrnek nakrájené papriky
1 zeleninový bujon Knorr
2,5 hrnku vody
sůl
kečup
vepřová konzerva
konzerva hrášku

Postup přípravy receptu

  1. Do tlakového hrnce dáme vařit vodu a do ní rozpustit masox.

  2. Pak postupně přidáme všechny suroviny-kromě hrášku a vepřové konzervy.

  3. Osolíme, dáme lžíci kečupu a hrnec uzavřeme.

  4. Jakmile začne syčet, ztlumíme na minimum a necháme vařit 15 minut.

  5. Pak vypneme sporák a dalších 12 minut necháme dojít.

  6. Po této době otevřeme, přidáme konzervu masa a hrášku. Promícháme a oběd je hotový.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!