Hrníčková buchta II.

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krupicového cukru
1 kypřící prášek
1 vanilkový cukr
1 vanilkový pudink
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
rum
2 vejce
100g hořké čokolády
3 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme všechny sypké suroviny (mouku, cukry, prášek do pečiva, pudink). V jiné nádobě rozmixujeme tekuté suroviny (mléko, olej, rum a vejce). Do tekuté směsi pomalu vmícháme sypké suroviny.

  2. Polovinu těsta odlijeme a vmícháme do ní kakao a nasekanou čokoládu. Nakonec střídavě nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Pečeme na 200°C asi 15 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!