Hovězí polévka s rajčátkama, paprikou a kořenovou zeleninou

Recepty, Polévky

Suroviny

1 větší mrkev
1/2 celeru
4 cherry rajčátka
2 světlé papriky
1 vejce
300 g předního masa na polévku
kari koření
bujon

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso omyjeme, vložíme do vody, přidáme bujon a vaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a nahrubo nastrouhaný celer, pokrájená a omytá cherry rajčátka a pokrájené proužky zelených paprik.

  2. Necháme ještě chvíli probublat a když je maso měkké, vyjmeme ho z polévky a pokrájíme na malé kousky.

  3. Pokrájené, vrátíme do polévky, dochutíme - solí a pepřem a špetkou kari koření.

  4. Přidáme rozšlehané vejce, necháme přejít varem a vypneme. Ozdobíme pokrájenou petrželkou nebo pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!