Hovězí polévka s pórkem a masem

Recepty, Polévky

Suroviny

300 g hovězí kližky
1 lžička soli
4 kuličky pepře
snítka libečku
1 pórek
1 malá mrkev
1 kostka bujónu
pažitka
2 lžíce hotové světlé jíšky

Postup přípravy receptu

  1. Z masa, soli, pepře a libečku uvaříme vývar.

  2. Než se nám vývar uvaří, tak nakrájíme očištěný pórek a mrkev nastrouháme na nudličky.

  3. Maso vyjmeme z vývaru, vsypeme pórek a vaříme asi 10-15 minut. Poté přidáme hotovou jíšku, bujón a nastrouhanou mrkev.

  4. Krátce povaříme, vložíme nakrájené maso a odstavíme. Na talířích polévku doplníme nakrájenou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!