Hovězí po čínsku

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

5 plátků hovězího masa
1 velká cibule
5 malých zelených cibulek
Zálivka:
3 lžíce sojové omáčky
1 lžíce medu
1 lžíce hnědého cukru
1 lžíce oleje
3 lžíce jablečného džusu
šťáva z 1/2 citronu
2 stroužky prolisovaného česneku
mletý zázvor

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Přes noc necháme uležet.

  2. Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou jej pečeme 15 minut. Snížíme teplotu a pečeme ještě 45 minut. Podáváme s rýží nebo s bramborem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!