Hovezi maso s citronem-pikantni

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

1/2 kg vařeného masa z polévky
1 cibule
plnou hrst hříbku nebo žampionu
1/2 citronu
lžíci hladké mouky
sůl
kmín
7 dkg másla
1 žloutek

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájím za studena na plátky.

  2. Cibulí připravím na drobno, osmažím na másle, přidám plátky hub, kmín a na této směsi opékám plátky masa až dostanou barvu.

  3. Poté zapráším moukou a nechám osmahnout.

  4. Podleji troškou vody (nebo vývarem), osolím, zakapu citrónem a úplně na konec vmíchám žloutek. Podávám s brambory,orestovanou zeleninou a přelité zbylou žloutkovou omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!