Hovězí maso na špagety

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

500 g hovězího masa (dávám kližku)
cibule
1 větší rajský protlak
sůl
olej
špagety
sýr

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky (větší, ať se uplně nerozvaří). Cibuli očistíme a nakrájíme taky na kostky.

  2. Do papiňáku nalejeme trochu oleje, přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme osolené maso. Rychle opražíme, ať se zatáhne a pak přidáme rajský protlak a tolik vody, kolik chceme šťávy.

  3. Papiňák zavřeme a vaříme 20-30 min. Jakmile je uvařeno, tak šťávu pak můžeme ještě zahustit moukou.

  4. Podáváme na špagety a posypeme sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!